Здоров'я для життя,
           здоров'я для людей!
Кращий метод діагностики алергії у Запоріжжі – ексклюзивно у ДЦ "Медлайф-Біо"!

ALEX – це нове покоління тестів у діагностиці (in vitro) алергічних реакцій 1 типу. Завдяки панелі з 282 екстрактів алергенів та алергенних молекул, включаючи рівень загального IgE, охоплює більш ніж 99% усіх стандартних діагностичних тестів.

Запатентована технологія розроблена для одночасного тестування сотень алергенів та гарантує точність кожного показника.

У мультикомпонентний тест ALEX інтегрований потужний інгібітор перехресно-реактивної карбогідратної детермінанти (ССD), який взаємодіє із сироваткою крові під час інкубації та дозволяє отримати максимально точні результати рівня специфічних IgE у крові пацієнта. Ця особливість тесту ALEX полегшує роботу лікаря та дає можливість правильно та точно інтерпретувати результати аналізу у пацієнтів із сенсибілізацією до CCD-перехресно-реактивної карбогідратної детермінанти та підвищує специфічність методу.
Тест ALEX надає повну картину сенсибілізації пацієнта, включаючи аналіз на загальний IgE, що значно полегшує діагностику алергії.

Для компонентної діагностики доступно 160 екстрактів алергенів та 122 алергенних молекул. Вони включають білкові молекули з групи білків переносників ліпідів LTP і PR-10 з обмеженою перехресною реактивністю, а також абсолютно нові маркери, як рослинного так і тваринного походження (наприклад, Acarus siro, Malassezia sympodialis, Anisakis simplex).

Аналіз на алергени ALEX можна проводити під час цвітіння та у гострий період захворювання! На результат аналізу не впливає прийом антигістамінних препаратів, гормональних препаратів, антилейкотрієнових препаратів, топічних стероїдів та інших лікарських засобів! Здати аналізи для проведення діагностики на алергени ALEX можливо у будь-якому з пунктів забору аналізів ДЦ "Медлайф-Біо"










ТОВ "ДІАГНОСТИЧНИЙ ЦЕНТР"МЕДЛАЙФ-БІО" 2022 © Всі права захищені.                  info@medlifebio.com.ua