Здоров'я для життя,
           здоров'я для людей!

Для визначення глікемічного статусу та контролю терапії хворих на цукровий діабет достовірне значення глікованого гемоглобіну HbA1c дуже велике. Швидке та точне визначення в нашій лабораторії проводиться на повністю автоматизованому аналізаторі глікогемоглобіну Tosoh G7 HLC-723GHbV, виробництва «Tosoh Bioscience» (Японія).

Корпорація Tosoh Bioscience – визнаний світовий лідер у галузі високоефективної рідинної хроматографії та медичних технологій. Tosoh G7 є новим поколінням найбільш надійних і високопродуктивних приладів, який дозволяє отримати швидкий і точний результат з найменшою похибкою серед усіх відомих аналізаторів (менше 2%).

У системі Tosoh G7 використовується іонообмінна високоефективна рідинна хроматографія – найточніший сучасний метод, який є золотим стандартом для вимірювання концентрації глікованого гемоглобіну . Використовуються непористі колонки та мікрокомп'ютерні технології для швидкого та точного вимірювання стабільної фракції HbA1c у відсотках від загальної кількості гемоглобіну, що є у зразку.

Більшість сучасних методів кількісного визначення глікованого гемоглобіну не дозволяють відрізнити стабільну фракцію HbA1c від лабільної фракції, що призводить до підвищеного та некоректного результату, який потребує подальшої математичної обробки. Аналізатор Tosoh G7 позбавлений цього суттєвого недоліку: G7 забезпечує точне поділ фракцій гемоглобіну (A1a, A1b, F, LA1c, SA1c) без попередньої обробка біоматеріалу. Відсутня інтерференція від лабільної фракції глікозильованого гемоглобіну, що дозволяє заощадити час та матеріальні витрати пацієнта.

Крім того, завдяки системі високоефективної рідинної хроматографії, що застосовується в Tosoh G7, з'являється можливість диференціювати гемоглобінопатії та інші спадкові порушення від діабетичного глікозильованого гемоглобіну. Таким чином, фракційний спектр та концентрація HbA1c, отримані на аналізаторі Tosoh G7, максимально точно та повно відображають 3-місячну глікемію пацієнта з цукровим діабетом.

Роздрук складається з числових результатів та хроматограми. Для аналізу потрібно лише 1,6 хвилини.

Автоматизований аналізатор глікогемоглобіну Tosoh G7 HLC-723GHbV надає унікальну можливість коректної діагностики вперше виявленого цукрового діабету, а також точного контролю терапії. Безперечні переваги Tosoh G7 дозволили йому стати провідним світовим лідером та отримати найвищу оцінку діабетологів усього світу.









ТОВ "ДІАГНОСТИЧНИЙ ЦЕНТР"МЕДЛАЙФ-БІО" 2022 © Всі права захищені.                  info@medlifebio.com.ua