Здоров'я для життя,
           здоров'я для людей!

Cobas e411 є повністю автоматизованим, багатоканальним аналізатором, що використовує складну технологію (ECL), щоб забезпечити високу чутливість методу та широкий динамічний діапазон аналізу. З інтуїтивним інтерфейсом сенсорного екрану цей аналізатор пропонує користувачеві зручну можливість коригувати процес проведення аналізу і швидко отримувати результати з найвищим ступенем точності та надійності.

Аналізатор cobas e411 – це більш досконала та сучасніша модифікація аналізатора Elecsys 2010, який використовується у понад 10 000 лабораторій у всьому світі. Аналізатор cobas e411 втілив у собі останні досягнення в галузі імунохімічної електрохемілюмінесцентної діагностики. Методологія ECL, ексклюзивна технологія аналізаторів Elecsys 2010, MODULAR ANALYTICSE -170 та < strong>cobas 6000 фірми Roche Diagnostics дозволяє проводити аналізи з точністю, порівнянною з точність ПЛР (полімеразної) ланцюгової реакції).

На бажання користувача імунохімічний електрохемілюмінесцентний аналізатор cobas e411 може бути об'єднаний в єдину систему з біохімічним аналізатором cobas c311. Така система дозволить розмістити на невеликій площі обладнання, яке дозволить проводити з високим ступенем точності більшу частину аналізів, що використовуються в клінічній діагностиці.

Аналізатор cobas e411 має широкий діапазон тестів, що проводяться. Спеціальний 9-хвилинний STAT-режим дає користувачеві унікальну можливість швидкого проведення тестів, що використовуються для діагностики критичних станів пацієнта: - hCG+?; - Troponin T 4th Gen.; - CK-MB; - Myoglobin; - PTH.

Можливість швидкого проведення тестів, які використовуються для діагностики критичних станів, робить цей аналізатор незамінним у лікарнях швидкої медичної допомоги.

Аналізатор cobas e411 дає користувачеві можливість проведення гетерогенних імунологічних досліджень, список його тестів включає такі найважливіші параметри, як детекція кардіомаркерів, включаючи proBNP, більш ніж 50 тестів для детекції анемії, хвороб кісткової тканини, раку, аналізу гормонального статусу та виявлення інфекційних хвороб. Конструкція приладу дозволяє здійснювати детекцію згустків аналізованої рідини. Продуктивність аналізатора складає до 88 тестів/годин, можливе проведення 18 тестів із прямим доступом.









ТОВ "ДІАГНОСТИЧНИЙ ЦЕНТР"МЕДЛАЙФ-БІО" 2022 © Всі права захищені.                  info@medlifebio.com.ua