Здоров'я для життя,
           здоров'я для людей!

Високоякісно виконувати весь існуючий перелік біохімічних досліджень у крові, сечі, цереброспінальній рідині дозволяє автоматичний біохімічний аналізатор «AU480», виробництва «BeckmanCoulter, Inc.» (США). Це надійний і точний прилад, розроблений на основі інноваційних технологій відповідно до репутації Beckman Coulter – визнаного світового лідера у виробництві автоматизованого обладнання та реагентів для клінічної лабораторної діагностики та біомедичних наукових досліджень.

Унікальна технологія SPOT-фотометрії, кварцові кювети з необмеженим терміном служби, детекція згустків та функція запобігання зіткненню маніпуляторів – все це додатково забезпечує надійну та безпечну роботу системи. Крім того, проводиться оцінка ступеня гемолізу, ліпемії та іктеричності зразків з автоматичним маркуванням тестів, на які вони можуть вплинути. Особливістю даного аналізатора і те, що з якісного проведення аналізу знадобиться мінімальна кількість зразка – від 1 мкл. Це неймовірно затребуване у педіатрії, оскільки забір крові у немовлят ускладнений.

AU480 поєднує у собі численні функції, які забезпечують високоякісне тестування, покращення якості аналізу та зниження витрат, знижують час проведення аналізів, підвищуючи продуктивність та оперативність лабораторії. Робота аналізатора заснована на фотометричному, турбодиметричному та потенціометричному принципах вимірювання.

Точність клінічної діагностики безпосередньо залежить від якості реактивів. Високоякісні реагенти виробництва Beckman Coulter відповідають стандарту ISO13485 та GMP. Визначаються параметри: біохімічні (субстрати, ферменти, специфічні протеїни), наркотичні та лікарські речовини.









ТОВ "ДІАГНОСТИЧНИЙ ЦЕНТР"МЕДЛАЙФ-БІО" 2022 © Всі права захищені.                  info@medlifebio.com.ua