Здоров'я для життя,
           здоров'я для людей!

У кожній лабораторії широко представлений імуноферментний аналіз (ІФА). Вперше в Україні ми його автоматизували, виключивши «людський фактор» завдяки автоматичному імуноферментному аналізатору Lazurit виробництва «Дайнекс Текнолоджіс» (США).

Це ефективний, надійний, точний та зручний у використанні двопланшетний аналізатор, що максимально задовольняє високі вимоги фахівців.

Новітні розробки в електромеханіці та потужне програмне забезпечення дають можливість проводити вимірювання та обраховувати будь-які імуноферментні методики: і якісні, і кількісні. Після проведення реакції система проводить валідацію виконаних тестів. Також система здійснює самоконтроль та перевірку функціонування всіх вузлів та деталей. Під час проведення аналізу Lazurit не тільки здатний виявити помилку та повідомити про неї, але й автоматично вирішить проблему.

Використання цієї унікальної для України діагностичної системи, передового та високотехнологічного обладнання, дозволяє здійснювати дійсно точне діагностування.

Застосування даного обладнання дасть змогу не тільки значно підвищити якість та відтворюваність досліджень, а й збільшити виробничі потужності лабораторії.









ТОВ "ДІАГНОСТИЧНИЙ ЦЕНТР"МЕДЛАЙФ-БІО" 2022 © Всі права захищені.                  info@medlifebio.com.ua